Stressfri livsstil med professionel hjælp

14 december 2019 Astrid Pedersen
Stressfri livsstil med professionel hjælp

De fleste af os ved godt, at stress ikke er en forudsætning for et langt, sundt liv. Men hvordan bekæmper man stress på effektiv vis?

Stress behandling hos en dygtig psykoterapeut

Hvis du har brug for hjælp til at give slip på din stress og komme ud på den anden side, kan en dygtig og erfaren psykoterapeut med sikkerhed hjælpe dig. Gennem samtale og øvelser får du adgang til dine egne indre ressourcer og de værktøjer, du skal bruge for at hjælpe dig selv videre i tilværelsen uden stress og angst.

Når du vælger at bruge en psykoterapeut som vejleder på rejsen mod en stress fri tilværelse, har du samtidig en dygtig sparring partner, som kan hjælpe dig med andre aspekter af din selvudvikling.

Læs mere om stress behandling på https://sundestestil.dk/saadan-goer-du-noget-ved-din-stress/ 

Hvordan kan zoneterapi hjælpe mig?

Hvis du lider af syndromer så som allergi, irriteret tyktarm eller leddegigt, skyldes det som regel det, man kalder inflammation. Inflammation er en betændelses lignende tilstand, som fremkommer, når kroppens immun forsvar går til angreb på egne celler. Dette sker som regel som følge af overbelastning – for eksempel kan man udvikle kontakt allergi hvis man bruger creme med et højt niveau af kunstige tilsætnings stoffer.

Stress udgør en høj risiko faktor, når det handler om inflammation, idet det høje niveau af stress hormoner i kroppen over en længere periode i høj grad belaster systemet. Derfor ser man ofte, at mennesker, som er ramt af kronisk stress, udvikler de frygtede auto immune sygdomme.

Med zoneterapi kan du til en vis grad komme den farlige inflammation til livs. Mange allergikere har berettet om hvorledes deres symptomer gradvist mildnedes gennem zoneterapi, og måske endda til sidst helt forsvandt. Zoneterapi har også gode virkninger på den sløje fordøjelse, spændinger i kroppen, kronisk hovedpine eller permanent træthed.

Du kan læse mere om hvorledes en zoneterapi session foregår på sundestestil.dk/faa-den-rette-hjaelp-med-zoneterapi

sundestestil.dk kan du læse mere om stressfri livsstil.

Flere Nyheder