Hold varmen i din bolig

07 december 2019 Mette Pedersen
Hold varmen i din bolig

I Danmark kan det være en kold affære, hvis ikke varmen i boligen fungerer optimalt. Vi har det sjældent rigtig koldt her i landet, men der er meget blæs, regn og halvkolde dage fordelt over hele året. Det betyder, at vi alle bør have en isoleret bolig og gode opvarmningsmuligheder.

Har du prøvet, at varmen i din bolig gik i stykker? Det er ikke spor rart, og når det sker, eller hvis vi glemmer at tænde vores radiatorer, så bliver vi mindet om, hvor vigtig varmen i vores bolig er.

Der findes forskellige måder at holde en bolig varm på, og det er forskelligt fra husstand til husstand, hvad vi fyrer med. Men det bliver mere og mere populært at have et træpillefyr, hvor du varmer boligen op med træpiller.

En varm bolig er en god bolig

Det er en nem og økonomisk god måde at holde din bolig varm på, når du fyrer med træpiller. Når du ejer et træpillefyr, så skal du selv holde liv i varmen ved at putte træpiller ind i det løbende gennem dagene. Det varierer meget fra bolig til bolig, hvor ofte du skal fylde træpiller på. Det kommer an på dit fyr, på størrelsen af din bolig og hvor varmt du gerne vil have det.

Det er klart, der er opstartsomkostninger og noget arbejde ved at få installeret et træpillefyr, men efter det er det ganske nemt at sørge for at holde din bolig varm. Du kan bestiller træpiller til enten afhentning eller levering mange steder fra, og når først du er inde i rutinen med at holde liv i varmen, så er det en ideel måde at få varme til din bolig på. 

Når du fyrer med træpiller, kan du nemt holde styr på dit forbrug løbende, for du kan se, hvor meget der forsvinder fra uge til uge af din beholdning. På den måde bliver du ikke overrasket i slutningen af året, når du står med en stor varmeregning. Du kan selv holde et vågent øje med dit forbrug og det giver mange et rart overblik. 

Flere Nyheder

23 september 2020