Væk lykke hos gæsterne med en banankage

01 July 2018 Astrid Pedersen

editorial

Når der skal holdes fest eller selskab, er der nok at tænke på. Der skal tælles bestik op, måske endda findes flere stole frem, og sendes invitationer ud. Og så er der hele bespisningsdelen. Hvis du har valgt selv at stå for maden til din fest, får du nok at lave. Især hvis du er typen, som både vil servere forret, hovedret og dessert – og evt. en kage til kaffen.

Kom nemt om ved desserten med en lækker banankage

Du vil sikkert i planlægningsfasen sørge for, at så meget af maden kan laves på forhånd som overhovedet muligt. På den måde slipper du for at stå og bakse med det hele i sidste øjeblik før gæsterne kommer, hvilket kan betyde, at du ikke får gjort dig klar til middagen. Og så kan det godt være vanskeligt at have glæde af det hyggelige selskab.

Er du i den situation, kan du evt. vælge at bage en kage, som kan holde sig natten over i køleskab uden at blive tør eller kedelig. Blandt kager med denne egenskab finder vi den klassiske banankage med chokoladestykker. En banankage er både nem og billig at fremstille, og er samtidig utroligt velsmagende. Således vil banankage med chokoladestykker egne sig eminent som såvel dessert som kage til kaffen efter middagen.

Banankage med chokoladestykker – nem og hurtig at bage

Det tager under en time at smække en banankage med chokoladestykker sammen. Du skal ikke ud i de vilde ingredienser – ifølge den basale opskrift på banankage skal du kun bruge æg, sukker, mel, vanilje, smør og bananer. Og følger du anvisningerne i opskriften, skal der virkelig meget til, før det går galt. Med en banankage er du garanteret et velsmagende resultat, som vil blive en succes blandt dine middagsgæster.

Du kan finde opskriften på banankage med chokoladestykker – samt mange andre lækre opskrifter – på dk-kogebogen.dk

More articles