Hvordan ser din livsstil ud for tiden og trænger den til forandring?

23 December 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Dette skal ikke være en formanende artikel af et indspark, der skal til for at sige, om du lever fornuftigt eller ej.

Vi vil heller ikke slå ned på, hvad kostrådene siger, hvordan man skal motionere, hvordan ens dagligdag bør se ud og så videre; nej, vi vil meget hellere se på DIG som person og fokusere på noget så særligt som livsglæde, der kan komme i mange former.

Man skal bare huske, at den livsglæde ikke skal kamme over til en negativ livsstil, hvor man forblænder sig selv med noget, der reelt ikke er godt for en, eller man forsømmer dem omkring en, man holder af.

Hele humlen med vores pointen er jo, at man skal have det godt med ens liv, og vi vil ikke trække alle mulige undersøgelser ned over hovedet på dig for at vise, hvad der har påvist at give mest livsglæde.

Men lad os bare komme med det eksempel og sige, at man måske er direktør, der tjener virkelig godt, men vedkommende er så aldrig hjemme, og familien synes, han forsømmer den.

Så kan det måske være, man har en lavere stilling i samme firma, hvor man ikke tjener lige så godt som direktøren, og man har da heller ikke samme grad af ansvar, men så er man også sikret på ens arbejdstider og kan komme hjem og være sammen med familien – det giver en livsglæde.

Måske lever man usundt, man render rundt i noget laset tøj, man sover på skæve tidspunkter og så videre, men det gør en glad at leve sådan!

Det er bare vigtigt at huske på, at så længe ens livsglæde ikke går hen og påvirker andre mennesker, så er der ikke noget galt med ens livsstil, så længe man er klar over de kortsigtede og langsigtede konsekvenser ved ens livsstil.

 

More articles