Fire måder at komme tæt på naturen, når du rejser

07 december 2019 Emilie Jacobsen
Fire måder at komme tæt på naturen, når du rejser

Mange af os vil gerne tættere på naturen, når vi holder ferie. Det skyldes blandt andet, at vi bruger så meget tid indenfor til hverdag. Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan komme tættere på naturen, når du holder ferie. Vi kommer ind på fire af dem her. 

1. Feriebolig i naturen

Når du gerne vil tættere på naturen på din ferie, behøver det bestemt ikke at være en primitiv ferie. Du kan for eksempel vælge en feriebolig, der ligger tæt på natur. Dermed har du al den moderne komfort, som du kunne ønske dig, men kan være ude i naturen på et øjeblik. Læs mere om det her

2. Camping

Har du ikke noget imod en mere primitiv ferieform, er det for eksempel en god ide for dig, at du tager på campingferie. Campingpladser ligger ofte tæt på naturen, det kan være skov, strand og i nogle tilfælde begge dele. Dermed vil det være nemt for dig at komme ud og nyde den. 

3. Vandreferie

Hvis du virkelig vil på en primitiv ferie, hvor du kommer tæt på naturen, kan du tage på en vandreferie. Vælger du at ligge i telt, kommer du virkelig til at være udsat for vejrets luner. Du kan selvfølgelig også vælge ferieformer, hvor du vandrer fra hytte til hytte. Det kan du for eksempel i Norge og flere steder i Alperne. 

4. Sejlferie

Kan du sejle, er det oplagt for dig at tage på en sejlferie. Der har du mulighed for at komme helt tæt på havet og vejret. Kan du ikke sejle en sejlbåd, er der mange steder i Europa, hvor du har mulighed for at leje en kanalbåd. I den kan du nemt sejle rundt på kanalerne i for eksempel Frankrig, og du behøver ikke at kunne navigere. 

Få mere inspiration på https://rejsebrevet.dk/ 

Flere Nyheder

23 september 2020