Find den bedste antirust behandling i dit lokalområde

31 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find den bedste antirust behandling i dit lokalområde

Når vinteren sætter ind, stiger risikoen for rust angreb på din bil. Og derfor bør du allerede nu booke tid til en antirust behandling.

Hvorfor er rust farligt for bilen?

Rust – eller korrosion, som fænomenet også kaldes – er ikke alene spørgsmålet om, at metallet i bilen får en flot, rødbrun farve. Rust nedbryder metallet og gør det sprødt og porøst, og dermed skrøbeligt. Når en bils undervogn gennemtæres af rust, kan den faktisk ikke rigtig reddes – og så skal den erstattes med en ny undervogn. Dette er ikke billigt, især hvis alle de enkelte dele samtidig skal udskiftes. Det kan i længden meget bedre betale sig at lade bilen gennemgå en effektiv antirust behandling en gang hvert eller hvert andet år.

Hvordan foregår en antirust behandling?

En antirust behandling er ikke gjort med påføring af rustbeskyttelse alene. Det er vigtigt, at det er en dygtig og autoriseret fagperson, som forestår opgaven med antirust behandling – og at det foregår på et værksted, hvor der er adgang til de rette faciliteter.

For eksempel skal bilen kunne hejses op i luften, så mekanikeren kan få adgang til undervognen og alle dennes hulrum. Det er nemlig som oftest her, at de værste rustangreb opstår, idet der dannes kondensvand som følge af vort fugtige klima med store temperatur skift på alle tider af året. Samtidig skal alle løsdele som for eksempel dækplader, skærme og hjul afmonteres før selve antirust behandlingen, og påmonteres korrekt igen efterfølgende. Også her er det en god idé at lade en fagperson varetage opgaven.

Hvor finder jeg en dygtig automekaniker i Silkeborg?

Skal din antirust behandling foregå i Silkeborg, kan du trygt aflægge Verner Mortensen Automobiler en visit. Gennem de seneste tres år har Verner Mortensen Automobiler betjent glade og tilfredse silkeborgensere og deres biler. Din bil er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder hos Verner Mortensen Automobiler. Læs mere på vernermortensen.dk

Flere Nyheder

23 september 2020