Få mere lys ved din bolig

30 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Der er næppe mange, der synes, det er rart at komme hjem til et mørkt hjem, hvor man ikke ved, om der er noget, der gemmer sig i mørket. Derfor er det en god en ide at sørge for at der er godt med lys. Det kan blandt andet gøres ved at udskifte ens hoveddøre til nye, hvor der er side lys i. Du kan se flere eksempler på https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights.

Der er den ekstra fordel ved at have lys i og omkring dine døre, det skræmmer evt. tyve væk.  Jo lysere, jo mindre har de lyst til at komme forbi lige din bolig. 

dør

Det kan du også med fordel være opmærksom på

Ved siden af at få mere lys i og omkring dine døre, er der flere andre ting du med fordel kan være opmærksom på. En af den er størrelsen på dine døre. Måske vil det passe bedre med en større dør eller med fastkarm vinduer ved siden af og over dine døre. Det vil give mere lys ind i din bolig.

Det kan også være at du skal have udskiftet din terrassedør med døre, hvor der er glas i. Det giver ikke alene mere lys ind i din bolig, men du kan også nyde din have om vinteren fra din stue. Især hvis du sætter lys ud i din have. Du kan med fordel sætte dem ved dine smukkeste buske og træer.

Det er også en god ide at være opmærksom på hvilken lås du har. Den mest almindelig lås er en lås/vende, hvor du bruger en nøgle udefra, men hvor du låser med dørhåndtaget indefra. Et alternativ er en lås, der går under lås/lås, hvor du bruger en nøgle indvendig og udvendig. Det gør det svære for en tyv at komme ud. Altså med mindre at du glemmer at fjerne nøglen fra døren indvendig.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/

Flere Nyheder

10 november 2022

Hvad er kiropraktik?

12 september 2022

Find e juice online