Vælg glasblæsning, slibning eller sandblæsning og få en silkemat og solid overflade

Er du på udkig efter den perfekte overfladebearbejdning af aluminium eller rustfrit stål, er glasblæsning , www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, , sandblæsning , www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning, eller slibning , www.gladsaxemetal.dk/slibning, som udgangspunkt det oplagte alternativ. Med en glasblæsning får du i realiteten en mulighed for at lave metallets kølige hårdhed om til et smukt samt glat look. Dette skyldes især, at man ved en glasblæsning fjerner urenheder på elementets overflade så forsigtigt, at den bliver totalt fejlfri. Det betyder, at slibning, glasblæsning eller sandblæsning er optimal til alle anvendelsesområder fra medicoudstyr til køkkenudstyr.

Hvad for et look og hvilken modstandskraft du ønsker, at elementet skal have er afgørende for, om du med fordel kan vælge en sandblæsning, en glasblæsning eller en slibning. Investerer du fx i slibning af et metal, er du garanteret en æstetisk overflade med adskillige flotte striber langs selve sliberetningen. Hvor synlige striberne fra slibningen er, afgør hvilken kornstørrelser sandpapir, som er taget i brug. Ifm. en professionel sandblæsning er du i stedet sikret en metaloverflade, som er ru, mens en professionel glasblæsning giver en ensartet overflade på materialet.

Fælles for en glasblæsning, en slibning og en sandblæsning er dog, at det er overfladebehandlingsmetoder, der optimerer vedhæftningen af en anden overfladebehandling. Du er på denne måde sikret, at materialet vil få en levetid på mange år foruden netop den funktionalitet, du ønsker. Bruger du lidt tid på at lokalisere et metalsliberfirma, der har kompetencen til give dig kyndige råd, inden du vælger en overfladebehandling, er det også som oftest muligt for dig at få netop det udfald, som du er på jagt efter, af en en glasblæsning, en sandblæsning eller en slibning for en pris, der er meget favorabel.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.