Oplev en efterskole med både rejser, studieture, adventure, outdoor og natur

På vores sportsefterskole i Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en vidtfavnende skole, der har mange varierende studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvsagt på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem så forskellige sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget mere end bare idræt og sport. Inspireret af de smukke omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes linjefag, som f.eks. outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fokusere på f.eks. design eller musik. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, lige meget hvad dine interesser er.

Udover efterskolens almindelige undervisning, vil du med garanti – også udenfor efterskolens undervisningstid – få masser af oplevelser. Det kan både ske i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men absolut også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som afholdes af skolen men helt bestemt også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture. Én studietur går til Norge, og på denne rejse får eleverne med outdoor som linjefag, lejlighed til at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at arrangere. På deres linje er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

Selv hvis du ikke interesserer dig for sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>