Øg medarbejdernes sikkerhed ved at erhverve de rigtige taljer

Sikkerhed såvel som træning er essentielle faktorer på enhver byggeplads. Som følge heraf er det vigtigt, at du til enhver tid vurderer dine behov nøje, i det tilfælde at du du som entreprenør fx skal til at investere i nogle nye hjul, radiostyrede taljer eller personligt faldsikringsudstyr til dine ansatte. Professionel tilrettelæggelse foruden et sikkerhedskursus til alle på byggepladser uanset størrelse er den eneste måde at undgå dødelige arbejdsulykker på. Samtidig bør hjul og faldsikringsudstyr altid anvendes korrekt, mens de tillige skal være vedligeholdt.

Hvis du skal vælge personlige faldsikringsudstyr, vil der være adskillige omstændigheder, som du som entreprenør per definition skal tage højde for. Diverse faldulykker er nemlig i realiteten blandt de mest dødbringende på en byggeplads. Hver gang du anskaffer faldsikringsudstyr til en byggeplads skal du af den grund sikre, at sikkerhedsudstyret ikke mindst er anerkendt i henhold til europæiske standarder og love. Ydermere skal alle typer af sikkerhedsudstyr til faldsikring gennemgå et årligt servicetjek og byttes ud når der er gået 5-6 år, da den normale levetid for det meste faldsikringsudstyr er fem år i praksis.

Som regel vil der ligeledes være et væld af faktorer, der spiller ind i forhold til hvilke af de forskellige slags rustfrie hjul, som vil tilfredsstille dit byggefirmas krav på den bedste måde. For det første bør du tænke over, om dine nye hjul skal være i stand til at modstå slitage fra en uafbrudt brug, eller om de kun vil skulle anvendes til tider. Det har nemlig en forholdsvis omfattende betydning for udstyrets holdbarhed og udstyrets anvendelighed for medarbejderne, hvilke gummi hjul, du anskaffer til dit firma såvel som deres belastningsgrad.

Er det i stedet taljer eller kranvægte, som du som hovedentreprenør skal finde til din virksomhed, er der også mange muligheder. Du vil fx kunne vælge mellem manuelt styrede eller automatiske taljer med stor eller lille bæreevne alt efter, hvad der passer til dine behov i dit firma. Før du foretager dit valg af nogle nye taljer, må du derfor altid sikre dig, at du får den vejledning, som du skal bruge. Hvad enten du som entreprenør står over for at skulle anskaffe faldsikringsudstyr, elektriske taljer eller nye hjul til dit firma er dit behov for en optimal rådgivning indlysende nok til enhver tid aktuelt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>