Når personer siger book livemusik håber jeg, at de klikker ind på mit website

Der er noget, som jeg stræber efter, at du og vennerne beretter for mig. Og det er book underholdning. For kort tid siden er jeg indledt en karriere hvor jeg er eventmager på egen hånd, så herfor formidler jeg booking af alsidig musik og underholdning. Mere præcist underholdning som stand up ig livemusik. Som det både fede og hårde er det en presset disciplin at markere sig i, så derfor efterspørger jeg hele min bekendtskabskreds assistance. Modsat vil jeg vist ikke indkassere månedsløn nok til at få tjent penge nok. Jeg tror, det handler om at få sit navn slået fast på markedet i branchen m. book standup. Min store drøm vil være, at hver gang en eller anden tænker på eller foretager en søgning på en af søgemaskinerne på lad os sige book underholdning, da vil jeg være det naturlige valg.

Jeg begyndte med at få en berøringsflade til flere kunstnere. Jeg stillede dem spørgsmålet, hvorvidt jeg måtte få lov til at varetage bookingen af dem som stand up’ere. så jeg kunstnere, der afslog, således har der været en del arbejde foruden skuffelser i opstartsperioden. Dog adspurgte jeg den enkelte kunstner, om mon ikke man skulle se deres band- eller kunstnernavn, som kom op, idet en eller anden sagde book for eksempel livemusik. Hvilket som regel altid var et stærkt rationale. Således indkasserede jeg et utal af kunstnere under mine vinger. Immervæk savner jeg, at I alle udbreder forlydenet om mit firma og herunder muligheden for at booke stand up til så mange som muligt. Det centrale for mig og mit ego er, at undgå at føle mig utilstrækkelig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>