Masser af smart udstyr som for eksempel sminke

Mine to yndige piger skal klædes ud i børnehaven i næste uge, så de spurgte mig, om jeg vil lave deres kostumer & erhverve sminke. Jeg er rigtig stresset lige for tiden, men hvilken moder siger nej til at producere sine små døtres kostumer? Dermed var jeg på hovedgaden i forgårs, først i en kostumeforretning, for jeg skulle hente tilbehør, og derefter i stofbutikken. Der var yderst mange brugbare ting og sager så som teatersminke. Kostumer begyndte jeg med at glo på, egentlig blot så jeg kunne blive inspireret. Forretningen havde rigeligt med kostumer, og mange interessante iblandt var der. Jeg reflekterede i grunden over, om jeg skulle købe nogle, men nej, for jeg har givet mine piger mit ord på, at jeg vil lave dem selv. Herefter gik jeg hen for at se på teatersminke, og også her havde de et bredt udvalg. Jeg købte sminke for næsten tohundrede dkr., til gengæld ved jeg, at pigerne vil blive rigtig begejstrede over det. Efter jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne benytte til at lave kostumer af, kørte jeg hjem for at begynde på at sy pigernes kostumer. De var fornøjede, idet de gennemskuede, at de skulle være prinsesser. Jeg kan ikke vente med at se dem i de kostumer, jeg laver, når de er lavet færdige. Jeg har for resten lovet mine to piger at tage med dem over i børnehaven, idet de skal være klædt ud. Desuden vil jeg også lige kunne ”prale” med, at jeg har fremstillet prinsessekostumerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>