Jeg er ekstremt glad for, at jeg har fået købt mig en trailer

I mine unge dage forestillede jeg mig at eje en lækker sportsvogn, som jeg kunne anvende til at ræse hen ad de danske motorveje i. Efter at være blevet far, er jeg nu meget glad for, at jeg faktisk besluttede mig for at købe en praktisk familiedyt m. fem døre, for at være nødsaget til at bringe ungerne rundt i en Maserati ville godt nok være ubekvemt…! Engang imellem har vi nu alligevel været udsat for komplikationer i forbindelse med mangel på pladsF.eks. hvis vi har været iJYSK & indkøbt en masse store møbler, der skulle transporteres med til vores bolig. Dette problem er dog løst nu, idet min ægtehustru & jeg har valgt at investere i en trailer.

En trailer er fantastisk praktisk og kan egentlig anvendes til ekstremt mange ærinder. Det er gået op for mig, at det ikke bare er ifm. fragt af for eksempel møbler, at vores trailer bringes i anvendelse. Hvis en af rollingerne skal fragtes fra skole m. cyklen, er det nemlig en del simplere at stille den op i en trailer i stedet for at skulle binde den på bilen. Når vi har haft behov for at tage på genbrugspladsen, har det også føltes fantastisk enkelt at placere affaldet i traileren. I gamle dage var vi jo tvunget til at køre adskillige gange for at kunne få alt med.

Jeg er Blandt andet af disse grunde meget henrykt for vores trailer. I realiteten er den et af de allerbedste køb, jeg har gjort i ekstremt lang tid, og jeg kan simpelthen ikke huske, at det nogensinde er lykkedes os at undvære en trailer…!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.