I den situation, at din forretning ikke finder professionelle navneskilte, kan du sagtens glemme overskud

Nu kom dagen endelig! De moderne professionelle navneskilte, selskabet fik lagt en ordre ind på, modtog vi i morges. Jeg har selv modtaget to forskellige navneskilte: ét i aluminium til at have placeret ved min computer, og ét i papir til at sidde på en trøje. Alt udstråler helt sikkert troværdighed, samt de blev fabelagtigt smukke. Vejen til overskud føler jeg faktisk, at firmaet af den grund fandt.

En vild forskel har købet af navneskilte gjort for arbejdsstemningen. Det meste behandles noget mere fagligt, og man kan nemt føle på medarbejderne, at hvis man får et skinnende navneskilt placeret foran sig, sendes arbejdsmoralen fuldstændig i top. Udover navneskilte til de ansatte, bestilte vi desforuden buffetskilte til firmaets restaurant, så alle rent faktisk får at vide, hvad der serveres.

Af både plast & stål kan der jo fås navneskilte, samt de produceres med magneter eller nål til trøjen og en fin træfod til skrivebordet. At her findes meget afgrænsede valg med navneskilte i rustfrit stål, fordi de får færre designmuligheder i kontrast til pap eller lamineret plast, tror størstedelen. Lykkeligvis er der fremstillet fremragende måder til metalgravering, som har betydet, at det er præcis så hurtigt som at tegne på pap.

Dit ansigt udadtil er et vigtigt indtryk hos investorer, og dette område skal her næppe spares ressourcer på, på trods af, at priserne ganske vist bliver mere overkommelige med navneskilte bestående af plast & tykt papir.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.