Guide til de praktiske pallerammer

Ønsker du at bygge flotte køkkenhaver, dersom du er i den situation, at du er haveentusiast? Præcis hvordan, den slags højbede kan designes, virker det måske svært for dig at få at vide i det tilfælde. Jeg har et billigt svar: pallerammer - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – .

Pallerammerne forekommer sig egentligt mega funktionelle, men traditionelt bliver pallerammer egentlig ikke noget, flertallet plejer at associere med højbede! Til nemmere at kunne stable sager på træpaller bruges pallerammer normalt, og de er lette snildt at skille ad, såfremt de ej bruges. Såfremt man benytter pallerammer til højbede er en af de vigtigste fordele, at de har mulighed for at stakkes holdbart ovenpå hinanden, hvilket betyder, at dit højbed faktisk vil blive i præcis den højde, du har behov for. Dette forøger varmen omkring planterne, løfter urterne bort fra dårlig muld, & udmunder i en praktisk arbejdshøjde. Pallerammer er sædvanligvis produceret af ganske dårligt plus uimprægneret træ, hvorfor rammerne ikke bør befinde sig i konstant kontakt med jordbunden, bør man blot ej glemme. Det kan evt. føles som en bedre idé at afskærme kontaktfladen med vandfast materiale.

At de har en god diameter bliver noget andet anvendeligt ved at bruge pallerammer som køkkenhave. Nogle mennesker tænker nok, at pallerammer bliver ganske små, men jeg tænker personligt, at rammerne besidder en rigtig fin længde til mellemstore højbede med blomster eller grøntsager.

Det mest brugbare tip bliver egentlig, at man bare bør forsøge sig frem. Pallerammer er heldigt nok ikke dyre, så hvis man fortryder, at man har fremstillet et blomsterbed ud af dem, er det heldigt nok ej særlig mange penge, der er gået tabt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.