Et par hyggelige partytelte i jeres have skaber rum i jeres bryllupsbudget

I sidste måned blev min drøm til virkelighed. Søren bad mig om at blive hans kone, og nu er vi ved at planlægge den store dag nu til juli. Nu besluttede vi at benytte et enormt partytelt som ramme for receptionen og den følgende fest. Incitamenterne for at holde brylluppet i et stort partytelt var reelt for mange. Desuden var min kæreste og jeg forrige sommer til hans storesøsters stort anlagte bryllup, som blev holdt i et enormt telt ved hendes forældres parcelhus. På dagen var partyteltet en rustik baggrund for den store dag.

Det primære incitament for at holde vores bryllup i et partytelt var prisen. Hvis man ser på festlokalerne her i København, er udvalget reelt ret begrænset. Til trods for at der er en lang række alternativer, er det praktisk talt umuligt at finde et festlokale, der imødekommer vores begge tos umiddelbare forventninger og desuden er til at betale inden for vores budget. Lejer mig og min forlovede et partytelt til brylluppet, kan vi dog sikre os nogle uhøjtidelige rammer for vores bryllup, som vi må oppynte ud fra vores ønsker. Samtidig har vi en unik mulighed for at åbne op ud mod den store have med et partytelt. Alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

På nuværende tidspunkt er det store spørgsmål, hvordan vi sikrer os, at vi får fat i de rette telte eller partytelte til vores drømmebryllup. Som følge deraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der kunne tænkes at være er nogen, som der har erfaringer med at arrangere et bryllup i et partytelt i baghaven. Eksempelvis har vi brug for at høre, om der kunne tænkes at være partytelte til denne type arrangementer, der ud fra prisen kan betale sig at investere i i forhold til at leje et telt. Derudover kunne vi godt bruge nogle gode råd eller anbefalinger i forhold til valget af service, borde og stole samt et dygtigt cateringfirma, der kan lave hele menuen til vores bryllup trods det, at receptionen og festen finder sted i et partytelt eller flere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>