En enestående løsning for enhver virksomhed er et vikarbureau

En masse fordele vil I glædes af, idet jeres firma benytter et godt vikarbureau. For en virksomhed er det perfekte vikarbureau nemlig i de fleste brancher en enestående hjælp. Først og fremmest kan dit firma helt gnidningsløst sikre, at personalesammensætningen altid er perfekt helt uden at spilde tid og kræfter på fyringer eller nyansættelser i henhold til den aktuelle belastning. At dit firma har chancen for at regulere antallet af medarbejdere, som det passer i tilfælde af overgange med mange arbejdsopgaver el. nedsat arbejdspres, vil dette sige. Derfor er er brugen af et vikarbureau en perfekt løsning, fx ifm. perioder med sygdom, ferie, sæsonbetonet spidsbelastning etc..

I min funktion som personaleansvarlig i en mellemstor virksomhed i magasinbranchen, brugte undertegnede i de to første år i virksomheden adskillige af firmaets ressourcer på ansættelser og fyringer af ansatte. En tidligere medstuderende, som også er personalechef i en lignende virksomhed, fortalte om hendes afdelings gode samarbejde med et vikarbureau, ude til et gå-hjem-møde om HR i mediebranchen. I den forbindelse kom det bag på mig, hvor gode erfaringer de i realiteten fik pga. samarbejdet med det pågældende vikarbureau. Alle de forskellige opgaver man reelt kan placere hos et vikarbureau, tog mig hvad mere er på sengen. Et særdeles godt samvirke med det samme vikarbureau, som deres, har mit firma lige siden fået. Først og fremmest har konsulenter fra vikarbureauet ved flere tilfælde, hvor min virksomhed har behøvet en ekstra hånd i en dag eller endda i halve & hele år, skaffet os vikarer med den rette kunnen til vores særlige behov & arbejdsopgaver med få timers varsel. At mange af de udsendte vikarer har været tilknyttet dette vikarbureau i en længere periode, er vores fordele med denne ordning.

Hvem, der har evnerne til at garantere os den tiltrængte vikariering, udvikler konsulenterne på vikarbureauet af den årsag det rette grundlag for at vide. Mens vores virksomhed kun skal betale en fast sats per time direkte til vikarbureauet, ordner vikarbureauet oveni alt som eksempelvis selve lønudbetalingen, indbetaling til pension et cetera, sammen med netop denne vikaraftale. Som det første anvendte vores firma udelukkende dette vikarbureau i forbindelse med vikarassistance i mindre omfang. Men da mig samt mine kollegaer i HR fik en bedre fornemmelse af, hvad vikarbureauets konsulenter evnedefik et bedre overblik over vikarbureauets kompetencer, så vi vores snit til at omfordele andre HR-opgaver til vikarbureauets konsulenter ved midlertidige ansættelser såvel som i forbindelse med faste ansættelser.

At de fast tilknyttede konsulenter fra vores vikarbureau har kunnet aflæse behovene i virksomheden samt de forskellige kandidater fantastisk godt, beretter vores positive erfaringer herfra. At assistere os i udarbejdelsen af en præcis jobbeskrivelse i forhold til vores virksomheds situation, samt formidle dialogen med de absolut bedste aspiranter plus foretage persontests plus andre tests af de potentielle nye medarbejdere for vores virksomhed, har vikarbureauets konsulenter derfor formået. Den unikke Try & Hire ordning, hvor vores firma efter et vikariat af tre måneders varighed har muligheden for at fastansætte velfungerende vikarer uden yderligere udgifter til ydelserne fra vores vikarbureau, har vi her i firmaet herunder nydt godt af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.