Du kan mindske demyelinisering og dissemineret sclerose ved hjælp af Rebif

Som de fleste har du sikkert adskillige store og små spørgsmål, der hober sig op, i det tilfælde at du har fået diagnosen multipel sclerose. Dit har immunsystem nemlig ikke længere kapaciteten til at skelne fremmedlegemer fra kroppens egne celler, såfremt du har dissemineret eller multipel sclerose samt en anden autoimmun sygdom. Der sker derfor en demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne bliver destrueret, som et resultat af at immunsystemet går til angreb på selv de raske celler i kroppen.

Som patient med dissemineret eller multipel sclerose er det essentielt, at du på et tidligt stadie får en medicinsk behandling, som er tilpasset akkurat den form for sclerose, du har, samt det sygdomsstadie, sygdommen er på. Det individuelle behandlingsprogram kombineret med en hurtig indsats sikrer dig nemlig optimale præmisser for, at patient med dissemineret sclerose vil kunne forlænge dit liv med flere år og ydermere have et liv med en reel livskvalitet. Det mest brugte behandlingsprogram tidligt i sygdomsforløbet er en interferon behandling.

Fordelene ved at starte på f.eks. Rebif behandling eller en anden behandling med interferon så snart at du har fået stillet en diagnose med dissemineret sclerose er, at midlet har en sygdomsdæmpende effekt. En skræddersyet sclerose behandling giver dig således chancen for at reducere graden af de såkaldte attacks såvel som forlænge hvor lang tid, som er imellem hvert attak. Dette sikrer kroppen den nødvendige ro til at komme sig og samtidig formindske effekten af den skadelige demyelinisering.

Det bedste råd er at få viden om din sygdom ved din læge, når du har behov for flere informationer om, hvorledes den rette sclerose behandling kan bremse udviklingen af multipel sclerose. Ved at søge på internettet finder du også et væld af gode facts om, hvorfor Rebif interferon behandling er så virkningsfuldt mod demyelinisering, og hvordan du får en længst mulig levetid trods at du har en autoimmun sygdom.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>