Bliv bedre til fodbold, fitness eller boksning på vores sportsefterskole

På vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland er der med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig institution, der har mange forskellige fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres derfor selvsagt på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge flere forskellige grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget andet end idræt. I kraft af de naturskønne omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du som elev kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes fokusfag – blandt andet outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, foretrækker du måske at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Efter undervisningen på efterskolen, kan du også være sikker på at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det sker både i forbindelse med forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men absolut også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det vil både ske i form af de rejser og studieture, som skolen afholder men absolut også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne tur får eleverne med linjefaget outdoor, lejlighed til at overnatte ude i vildmarken. Studietur nummer to har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der kommer til at stå for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

Selvom du ikke bryder dig om sport, kan du derfor være helt sikker på, at du her finder flere fag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>