Tre gode steder i Danmark at tage på campingferie

11 December 2019 Emilie Jacobsen
Tre gode steder i Danmark at tage på campingferie

Når du skal på campingferie, kan du have svært ved at vælge, hvor du skal tage hen – for der findes jo så mange fede steder rundt omkring i Danmark. Her giver vi vores bud på tre steder, der er værd for dig at tage på campingferie. 

1. Vestjylland

Bor du ikke i Vestjylland, er det klart et af de mest oplagte steder for dig at tage på campingferie. Naturen er enestående med de smukke klitter, og du finder lange brede strande, hvor du kan ligge og sole dig, når der ikke er for meget vind. Samtidig er der også en masse seværdigheder og små hyggelige byer langs med kysten, som du kan besøge. Området er derfor helt unikt i forhold til resten af Danmark. Læs mere her

2. Bornholm

Et andet sted, der er helt unikt i forhold til resten af Danmark, er Bornholm. Der kan du, som det eneste sted i Danmark, opleve klipper. Det er i sig selv ret fantastisk. Derudover er der en række gode badestrande, hvor du kan ligge og nyde solen. Du kan selvfølgelig også bo oppe på den klipperige nordlige del, hvor du kan kravle eller springe i vandet fra klipperne. 

3. Storbycamping ved København 

Vil du prøve en helt anden form for camping, kan du kaste dig ud i storbycamping. Omkring København findes der for eksempel flere forskellige campingpladser. Dermed har du mulighed for at have storbyen og alle dens seværdigheder og oplevelser lige inden for rækkevidde, samtidig med at du nyder det simple campingliv. Du kan for eksempel bo på campingplads i Brønshøj eller Ishøj. 

Der findes altså rigtig mange forskellige steder at tage på camping i Danmark. De ovenstående er bare et lille udpluk af de steder, du har mulighed for at tage hen i vores skønne land. 

Få mere inspiration på https://rejseminderne.dk/

More articles