Tag træningen med hjem

29 december 2020 admin

I en travl hverdag skal der stadigvæk være plads til bevægelse 

I en travl hverdag må man aldrig nogensinde gå på kompromis med det vigtigste: ens helbred. Det gør jeg da heller ikke, tænker du nok? Hm, nej du husker måske at gå til lægen, at få tjekket dine bisser hvert år og så videre, og så videre. 

Men husker du at bevæge din krop og ikke mindst få sat fokus på de mekanismer i kroppen, der måske er lidt ude af balance? Måske er det styrketræningen, den halter lidt på? Eller er det cardioen, som er kommet lidt ud af form?

Men en travl hverdag kan gøre det svært … 

Uanset hvad, kan en travl hverdag dog ofte sætte en stopper for træningen – om man vil det eller ej. Den er oftest ikke enig i, at der skal være plads til bevægelse … Forestil dig at have tre unger, en syg svigermor, et travlt job med en masse overarbejde og tonsvis af arrangementer, som blev skrevet ind i kalenderen, da overskuddet var større … Ja så er det altså ikke lige træningen, man sætter i første række.

Det er der dog kommet en løsning på: Tag træningscenteret hjem til dig. Hvis du er en handymand – eller kvinde – så er det nemlig en mulighed at få stablet et lille fitness rum på benene, hvis du har overskuddet. Det kan give dig mere tid i hverdagen og give dig muligheden for at hurtigt at få pulsen op uden at skulle ned i fitnesscenteret og frem og tilbage. 

Du kan faktisk gøre et skur – med lidt rengøring inkluderet – til det helt rette fitnesslokale. Udstyr det med en højtaler, en yogamåtte til at lægge på og nogle håndvægte, så er du godt igang. Du kan også ofre penge på en stram elastik som især er god til at syre musklerne. Mulighederne er mange. Læs mere om redskaberne til dit fitnessrum lige her: https://husblog.dk/.

Flere Nyheder