Overvejer du at sælge? Få en gratis vurdering af en ejendomsmægler

21 september 2019 Emilie Jacobsen
image

Måske går du og overvejer at sælge din bolig. Du tænker, at det kunne være rart at bo et andet sted, der passer bedre til dit behov, men du er også i tvivl, om du nu har råd til at købe det, som du gerne vil. Hvad nu hvis din bolig slet ikke er så mange penge værd, som du håber?

Den nemmeste måde for dig at finde ud af det på er, at du får din bolig vurderet af en ejendomsmægler. De fleste mæglere tilbyder, at du kan få en gratis vurdering. Det er derfor ikke noget, der behøver at koste dig noget. Du er heller ikke forpligtet til at sælge din bolig, hvis du ikke har lyst alligevel. Det er derfor helt uforpligtende. 

Bor du i Odsherred, kan du med fordel henvende dig til RealMæglerne. De har stor erfaring med at sælge boliger i området. Bestemmer du dig derfor for, at det er det, som du vil gøre, kan de derfor nemt hjælpe dig med at få din bolig solgt. Læs mere om dem på https://www.realmaeglerne.dk/328

Når du får en vurdering af din bolig, er det også altid en god ide for dig, at du taler med mægleren om, hvilke forbedringer du kan udføre for at få mere for boligen eller få den solgt hurtigere. Mange købere gider ikke at skulle gå i gang med at lave en hel masse. Hvis dine gulve derfor ser ordentlige ud, og der lige er blevet malet, vil det derfor ofte være nemmere for dig at sælge boligen. 

Derudover kan du også udføre mindre reparationer, som en køber typisk ikke gider at bruge tid på. Det kan være at sætte en løs flise fast, få klippet hækket, fjernet en træstub, og hvad du ellers har af projekter, som du har gået og tænkt over gennem tiden. 

 

Flere Nyheder

23 september 2020