Hvorfor skal jeg gå til fysioterapeut?

04 november 2019 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg gå til fysioterapeut?

Hvis du har problemer med dit bevæge apparat – for eksempel i form af hold i nakken, låste led, stivhed i lænden og lignende – kan en fysioterapeut hjælpe dig med at komme oven på igen. Smerter og ubehag i kroppen samt hæmmet bevægelighed og nedsat mobilitet er ikke alene hæmmende for de fysiske udfoldelser i hverdagen.

Disse dårligdomme kan også slide på psyken, og få dig til at føle dig mere træt, end du burde, efter din arbejdsdag. Med en velfungerende fysik og mere smidighed i dine led vil du opleve, at du får mere overskud til det, der er vigtigt. Og derfor bør du forkæle dig selv med en tur til fysioterapeut, hvis du oplever at din krop begrænser dig i dine aktiviteter.

Hvordan kan fysioterapi hjælpe mig?

Når du kommer under behandling hos en dygtig og kompetent fysioterapeut, vil du ikke blot modtage manuel behandling i form af massage og manipulation af dine led. Du vil også blive anvist øvelser, som kan gøre dig mere bevidst om hvorledes du bruger din krop, og hvordan du selv kan bidrage til et øget fysisk velvære og en bedre funktion.

En fysioterapeut vil tilrettelægge et program til dig, som involverer såvel behandling og træning i fysioterapeutens praksis samt øvelser, du skal lave derhjemme mellem de enkelte sessioner. På den måde kan du selv hjælpe med til at få din krop tilbage på sporet igen – og sørge for, at den bliver dér.

Hvor finder jeg en dygtig fysioterapeut i Hasselager?

Bor du i Hasselager, Hørning eller området der omkring, kan du med fordel kontakte Hørning Fysioterapi. Hos Hørning Fysioterapi finder du såvel dygtige fysioterapeuter som et tilknyttet træningscenter, således at du kan få det optimale ud af dine fysioterapi behandlinger. Du kan læse mere, og bestille tid til fysioterapi online, på hoerningfys.dk

Flere Nyheder