Hvilket alders- og personsegment bærer en snapback?

07 maj 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Vi kan nok være ærlige at sige, at hvis du ikke ved, hvad en snapback er, så er det nok ikke noget, som der passer til dig i stilen at bære.

Eller også er du bare ikke klar over, hvad det er, man kalder denne type kasket.

Hvis du stadig tvivler omkring, hvad vi taler om, så kan du jo klikke på linket her og se nærmere.

Så vil du i hvert fald nok være klar over, at du har set sådan en før hvis ikke mange ude i bybilledet, og så vil du nok også have observeret, at det ikke er alle mennesker, der lige har sådan en kasket på.

Der vil selvfølgelig altid være undtagelserne, og nogle gange tager man måske sådan en på som et led i en udklædning eller lignende, men folk bærer nu sådan en snapback med stolthed, når de først har erhvervet sig sådan en.

Er snapbacken så noget for dig at bære?

Så hvis vi skal være lidt firkantede, så er det nok præteenagere, teenagere, folk i 20’erne og måske 30’erne, som går med den slags kasketter.

Kommer man først op i 40’erne, så virker det lidt kikset at have sådan en på, da man så mere fremstår som en, der prøver at være ung med de unge; og hvis man så heller ikke har resten af munderingen, der passer til snapbacken, så ser det virkelig kikset ud.

Atter vil der være undtagelser, da man kan have en person, der altid er ung af sind, og hvor kasketten her vil passe til vedkommende; eller også er snapbacken blevet en del af moden, så man bærer den som en del af kollektionen.

Hvem ved, måske er det endda dig, som kan være med til at gøre, at mere ældre mennesker med ærværdighed kan bære den?

Flere Nyheder

10 november 2022

Hvad er kiropraktik?

12 september 2022

Find e juice online