Guide: Derfor skal du vælge æteriske olier

13 januar 2020 Silje Hansen
Guide: Derfor skal du vælge æteriske olier

Æteriske olier som også måske er bedre kendt som essentielle olier eller vegetabler olier. Ja, kært barn har mange navne, hvorfor det måske også kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige muligheder du måtte have. Æterisker olier er noget du i dag finder i langt de fleste hudplejeprodukter, parfumer og kosmetikprodukter, hvorfor det ikke noget du vil undgå at støde på. Æteriske olier er en betegnelse for koncentrerede aromatiske planteekstrakter. Denne planteolier bliver typisk fremstillet gennem dampning af plantemarialer som f.eks. bark, blomster, blade frugter og rødder. 

Grunden til at vi i dag ser at det er noget vi anvender i mange hudpleje og kosmetikprodukter er fordi det både er naturligt, men også noget der gør at ens krop kommer i en zen-tilstand. 

Hvad gør Æteriske olier godt for?

Æteriske olier er ikke noget nyt. Det er noget vi gennem de sidste år har benyttet i form af skønhedsprodukter. Det er en olie med til at trænge naturligt ind i vores hud, så den bliver blød, behagelig og giver en fantastisk aroma fra sig. Disse olier kan blandt andet være med til at berolige kroppen, hvor den samtidig også kan være stimulerende for andre. 

Disse olier kommer med fantastiske dufte. Som du sikkert ved så har dufte en sindsyg stærk påvirkning af vores sindstilstand. En duft kan være forførende, magelig, frastødende eller vække en nysgerrighed. Derfor ser vi også at æteriske olier være en del af mange velkendte brand, der udviklet parfumer. Æteriske olier har en afslappende duft, der er med til at berolige kroppen og huden. Det kan samtidig have en forførende og tiltalende duft for andre, hvorfor det oftest er win win for alle parter.

Hvor kan du købe æteriske olier?

Æteriske olier er noget du kan finde mange steder på nettet eller i fysiske butikker rundt i hele landet. Der er dog stor forskel på kvaliteten, hvorfor det også hurtigt kan blive en jungle at skelne mellem de mange kvalitet. Vi har dermed fundet et sted, hvor du kan få æteriske olier i høj kvalitet. Besøg dem her hos https://www.veracura.com/shop/aeteriske-olier-10c1.html.

 

Flere Nyheder

10 november 2022

Hvad er kiropraktik?

12 september 2022

Find e juice online