Gode roadtripruter i Europa

09 december 2019 Emilie Jacobsen
Gode roadtripruter i Europa

Når du gerne vil på et roadtrip, behøver du bestemt ikke at spare en masse penge op og tage til USA. Du kan sagtens tage af sted her fra Danmark og så komme på en uforglemmelig roadtrip. Selvom afstandene måske ikke er helt så store, og der måske ikke er helt så øde, har du stadig mange muligheder for at nyde den frihed, som en roadtrip giver dig. 

En god rute for dig at overveje er at tage fra Paris til Berlin. På din vej gennem Frankrig kan du for eksempel udforske områdets mange vinslotte. Derefter kan du køre til Luxembourg, der er et af de mindst besøgte lande i Europa. I den tyske by Trier kan du se de gamle romerske bade, derefter begynde rejsen tværs over Tyskland. Snyd ikke dig selv for et stop i Leipzig, som mange ser som en mindre turistet udgave af Berlin. Læs mere her

Et andet spændende roadtrip i Europa går fra Danmark til Nordkap. Der kører du enten gennem Norge eller Sverige og kommer gennem store skove, over bjerge og passerer floder og vandfald. Er du til store naturoplevelser, er det derfor bestemt den roadtrip, som du bør kaste dig ud i. Det tager noget tid, men du kan jo stoppe så mange steder på vejen, som du ønsker. Dermed kan du få alt det med undervejs, som du drømmer om. 

Et tredje spændende roadtrip for dig går langs den italienske Amalfikyst. Der har du rig mulighed for at stoppe og tage på stranden, når du ønsker det. Samtidig kan du selvfølgelig nyde italienernes gode mad, der findes på alle restauranter i stort set hele landet. Og selvfølgelig masser af vellavet italiensk is, som du kan køle dig selv ned med. Vælger du at tage på roadtrip i Italien og sommeren, kan det nemlig blive en varm fornøjelse. 

Få mere inspiration på https://ferie-tips.dk/

Flere Nyheder

23 september 2020