Find nemt gode firmajulegaver

15 marts 2021 Tina Høy

Søger I som virksomhed en ny løsning på julegaver til medarbejderne? Måske har I givet den samme ting til alle hvert år og er lidt idéforladte. Der er forholdvis store forventninger til julegaver blandt medarbejderne, og I ønsker som ledelse sikkert også, at det er noget, medarbejderne kan se frem til og med glæde vise familien.

Gaver til højtider, jubilæum, runde fødselsdage…

Julefabrikken har et stort udvalg af firmagaver, og her bør I nemt kunne finde noget, som alle medarbejdere kan bruge. Der er et stort udvalg i produkter, mærker og forskellige prisklasser. Måske har en af medarbejderne jubilæum eller rund fødselsdag og skal forkæles med noget fint? Måske har I i virksomheden nået et mål eller har arbejdet over i en lang og hård periode, og medarbejderne skal overraskes med en gave for deres indsats?

Julegaver er en måde at vise medarbejderne, at der sættes pris på deres arbejde samt til at motivere til engagement fremover. Det er også en fin gestus at give samarbejdspartnere gaver. En mindre, men lækker gave, kunne være Bitz & Bülow, der er Bülows smagfulde lakridser med salt og karamel og Bitzs smukke serveringsskål på 10 cm.

Hos Julefabrikken er der den fantastiske mulighed at lade medarbejderne vælge en gave selv. Hvis I er over 15 personer, kan de vælge mellem 24 forskellige gaver, hvilket er perfekt til firmajulegaver.

Stort udvalg af firmagaver

Når I kigger på julefabrikken.dk kan I se på kategorien “Chokolade og lakrids”, hvis I skal finde nogle simple, men lækre gaver, og I kan også vælge “Mærkevarer”, “Gavepakker” eller “Hele sortimentet”. Blandt mærkerne finder I bl.a. populære Royal Copenhagen, Eva Trio, Georg Jensen og Fiskar. Hvis jeres budget ligger på 4-600 kr., kan der fx vælges mellem en Adax Shopper-taske til 560 kr., en oppustelig kajak eller Royal Copenhagen Blå Mega vase. For 100 kr. eller under kan du stadig vælge nogle ting som fx en cool plaid eller vasesæt.

Flere Nyheder

10 november 2022

Hvad er kiropraktik?

12 september 2022

Find e juice online