Find de bedste lokaler til konference på Fyn

25 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find de bedste lokaler til konference på Fyn

Hvis du leder efter lokaler, som er velegnede til afholdelse af konferencer, kurser eller møder i større skala – og det helst skal foregå i det nordfynske – kan du med fordel vende blikket mod Kerteminde og det historiske Tornøes Hotel. Kerteminde er en af de smukkeste byer på Fyn – nogle vil mene i Danmark i det hele taget. Og Tornøes Hotel er blandt de mest velansete hoteller i det område, også når det gælder kursus og konference lokaler.

Moderne og tidssvarende konference lokaler i smukke omgivelser

Hvis du vælger at henlægge din næste konference til Kerteminde, og samtidig vælger at Tornøes Hotel skal danne rammen om denne, får du ikke blot en smuk og malerisk beliggenhed i nærheden af Kerteminde Havn. Du får også top moderniserede møde og konference lokaler med tidssvarende teknologiske faciliteter i form af moderne AV udstyr og lynhurtigt trådløst netværk.

Dine deltager kan nyde godt af de smukke lokaler, som er renoveret med respekt for bygningens historiske charme, og samtidig reguleret med hensyn til akustik og udluftning efter alle kunstens regler. Forplejningen er også i top – det dygtige personale på Tornøes Hotel har mange års erfaring med gæstepleje, og sørger for, at der hele tiden er fyldt op.

Du kan vælge imellem flere forskellige modeller for forplejning. En kort kursus dag vil typisk inkludere morgen kaffe og te med brød, pålæg og ost, en lækker og varieret frokost buffet samt eftermiddags kaffe og te med lidt til den søde tand. Du kan også vælge at supplere denne forplejning med en to retters aften menu i hotellets restaurant, hvortil der serveres vin eller øl fra hotellets eget bryggeri, Kerteminde Bryghus. Og endelig kan du vælge at tilføje overnatning i hotellets værelser – til denne model hører naturligvis en lækker morgenmads buffet.

Du kan få mere information på http://tornoeshotel.dk/servaerdigheder/konferencer-fyn/ 

 

Flere Nyheder