Få ny iPhone 11 skærm billigt

09 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Som ejer af en iPhone 11 er du måske ikke helt indstillet på at skulle skifte telefonen ud lige med det første. Der burde være et par gode år i den endnu. Og så er der ingen grund til at løbe ud og købe en ny telefon.

Jeg har smadret frontglasset på min iPhone 11 – hvad gør jeg?

Hvis du er glad for din iPhone 11 er det rigtig ærgerligt at se skærmen splintres som følge af en tur i gulvet på badeværelset eller i asfalten på vejen. I grelle tilfælde kan skærmen blive så beskadiget at det faktisk er umuligt at bruge telefonen efterfølgende. Og så skal glasset skiftes ud.

image

Du kan selvfølgelig vælge at sende din iPhone 11 til reparation på et værksted som er specialiseret inden for Apple produkter. Denne løsning er som regel temmelig dyr og samtidig vældig ubelejlig du kan godt risikere at skulle vente op til flere dage på at få din telefon igen. Og så kan omkostningerne i forbindelse med en udskiftning af iPhone 11 skærm hurtigt løbe op.

I stedet kan du vælge selv at reparere din iPhone 11 skærm. Det kræver ikke den store tekniske snilde selv at skifte frontglas på en iPhone – blot det rette udstyr og faste anvisninger. Et reparations kit til iPhone 11 er langt billigere end en reparation af samme på et professionelt værksted. Og du vil med stor sandsynlighed sagtens selv forestå denne operation.

Køb udstyr til reparation af iPhone 11 skærm online

Hos den danske forhandler af iPhone udstyr Phone-Parts.dk kan du bestille det værktøj og de materialer du skal bruge for selv at sætte din telefon i stand på ny. Det er både billigere end at få telefonen repareret eller købe en ny iPhone.

Klik ind og find det rette udstyr til udskiftning af din iPhone 11 skærm på Phone-Parts.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

Flere Nyheder

23 september 2020