Et stålværn er både pænt og giver øget sikkerhed

17 maj 2020 Emilie Jacobsen

Vil du gøre dit hjem eller din virksomhed mere sikker og samtidig give stedet et flot look, er det oplagt for dig, at du overvejer at sætte et stålværn op. Det kan dels fungere som et gelænder på trapper, dels kan det skabe en afskærmning på for eksempel en repos, så der ikke er nogen, der falder ned fra den. Den kan dermed have flere formål og vil samtidig se rigtig flot ud. Særligt hvis du går efter en mere minimalistisk stil i din bolig. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe et stålværn, er hos røn-petersen.dk. Det er en smedevirksomhed, der udfører forskellige former for produkter i stål. Det kan både være trapper, altaner og meget mere. Du kan hyre dem til projekter i stort set hele landet, og de tilpasser selvfølgelig altid løsningen til det sted, hvor den skal stå. 

Skal du have sat et stålværn op, er det meget muligt, at du også har brug for at få sat en ny trappe op. Hvis du vil gå efter et råt og industrielt look, kan du for eksempel vælge at kombinere stålværnet med en ståltrappe. Den kan du også få røn-petersen.dk til at stå for. 

Du kan dog også vælge, at du i stedet kombinerer stålværnet med en trappe i et andet materiale. Dermed får du ikke et lige så råt look, men du har stadig det meget stramme og minimaltiske look fra stålværnet. Det kan for eksempel se rigtig godt ud sammen med en trætrappe, da der kommer til at være en dynamik mellem det organiske træ og det kolde stål. 

Eller måske har du en helt anden ide til, hvilket materiale din trappe skal være i, så den passer bedst muligt sammen med dit stålværn. Det er vitterlig kun fantasien, der sætter grænsen. 

Flere Nyheder

10 november 2022

Hvad er kiropraktik?