Et moderne bøfhus med plads til alle

25 August 2019 Søren Black

editorial

Store bøffer på en moderne måde

Når du skal ud at spise, så er det som regel ikke svært at finde et sted, der kan servere dig en ordentlig klump kød, så du senere går helt proppet i seng. Men det kan jo også være en himmelsk oplevelse at komme ind på et steakhouse, hvor kokken har brugt lang tid på at lave den steak, du har bestilt. Sådan er det hos Ferdinands Bøfhus. Her har ejerne gjort op med det maskuline dogme, der går ud på, at du bare skal have så meget kød serveret som muligt. I stedet får du lov at nyde din mad i en stilful restaurant, hvor al fokus er på at give dig den bedste madoplevelse. Her serveres kun det bedste kød, og kokken sørger altid for kun at stege det præcis, som du har ønsket ved bestillingen.

Fokus på det bedste kød

Ferdinands Bøfhus har siden starten i Slagelse i 1990 arbejdet på, at du skal kunne sætte tænderne i det møreste og lækreste kød, som restauranten kan opdrive. Samtidig er indretningen i restauranten lavet på en sådan måde, at alle kan føle sig hjemme her. Både håndværkere, kærestepar og kernefamilier kan her få serveret et lækkert måltid i en uhøjtidelig restaurant, hvor der altid er overskud til at servere maden med et smil. Her er der ikke noget fusionskøkken, eller et menukort der stritter i alle retninger. Fokus er her holdt på at servere det bedste kød i de bedste omgivelser. Det har givet så mange kunder, at Ferdinands Bøfhus nu også findes i Ringsted.

Velkommen til Ringsted

Navnet Ferdinands kommer selvfølgelig fra tyren, som lægger kød til de gode retter, du kan bestille på Ferdinands Bøfhus. Et sted der blev så populært i Slagelse, at det var helt naturligt at udvide med en ekstra afdeling, som kom til at ligge i Ringsted. Denne afdeling åbnede i 2007 tæt på motorvejen. I Slagelse og Ringsted møder du et så dedikeret personale, at de både kan tilbyde dig brunch, frokost eller aftensmad.

More articles