Benyt et gammelt malerfirma til at lave et helt nyt af slagsen!

16 December 2020 Anders Lundtang Hansen

I denne artikel tænker vi ikke på det med, at man kan oprette et malerfirma, og går det så ikke så godt med den forretning, så nedlægger man det og opretter et nyt i et andet navn, men måske med de samme lokaler til brug.

Her drejer det sig helt reelt om, at man har fundet sig nogle bygninger eller bare en enkelt, som tidligere har været brugt som malerfirma, enten for mange år siden eller for nylig, og så vil man åbne sit eget malerfirma her.

Det kan være som ens første malerfirma, eller hvor man åbner et nyt dette sted, som er langt væk fra ens gamle – eller man udvider med et nyt som en del af ens kæde.

Der er jo en del fordele ved, at man kan benytte sig af nogle lokaler, der har været skabt eller omdannet til at bruge som malerfirma.

Men der er også ulemper.

Udnyt malerfirmaet efter behov

Fordelen er blandt andet, at man næsten kan se, hvordan man skal indrette stedet, så man kan udnytte de positioner og områder, som tidligere var brugt til elementer ved malerfirmaet.

Det kræver ikke så meget renovation – måske mest, hvis det er nogle gamle bygninger – og man kan måske bare nøjes med at bygge lidt til, hvis det bliver nødvendigt.

Så er man efter kort tid næsten køreklar, blandt andet hvis man kan konsultere de tidligere ejere, hvordan de brugte stedet, så man har en god plan og idé for, hvordan man arbejder videre herfra.

Men der er også det element med, at det tidligere firma nok er lukket af en grund, og selvom dette er et helt nyt firma, så vil mange lokale beboere måske tro, at det er de samme ejere eller endnu et fejlagtigt forsøg på at have en maler i byen.

Derfor skal man måske hen at ændre det gamle renomme ved stedet, så man skal ryste det gamle ry af sig først.

More articles