Brug telefonen mens du kører bil på en sikker måde med Apple CarPlay

13 January 2022 Kamilla Tolnø

editorial

Har du en iphone? Så kender du sikkert også allerede til telefonens mange forskellige funktioner. Funktioner, som man også kunne drage stor nytte af, mens man kører bil.

Dog er det både ulovligt og farligt at sidde på telefonen, mens man kører bil. Det kan være distraherende og potentielt fatalt, hvis man får en sms eller et opkald, mens man kører, som man bliver nødt til at svare.

Derfor er Apple CarPlay en investering i både sikkerhed og køreglæde. Her får du nemlig adgang til alle telefonens funktioner, samtidig med at du kan køre sikkert og uforstyrret.

Apple CarPlay er nemlig en måde, hvorpå man kan integrere telefonens funktioner med din bil på den smarteste vis.

image

Dette kan du bruge Apple CarPlay til

Måske har du allerede hørt om Apple CarPlay, hvis du er Apple-bruger. Det er nemlig en utrolig populær feature i nyere biler.

Med Apple CarPlay er det muligt at besvare opkald og sms’er, samtidig med at du kører – uden at du behøver tage øjnene fra vejen.

Samtidig kan Apple CarPlay også hjælpe dig med at planlægge ruter, finde vej og høre din yndlingsmusik undervejs. Derfor er der mange fordele ved denne integration, som giver dig ekstra køreglæde.

Hvad koster det?

Intet er gratis, og det er også tilfældet for Apple CarPlay. Men som sagt kan det anses som værende en investering, både i sikkerheden og i køreglæden.

Det er næsten umuligt at give et enkelt svar på, hvad det koster at få integrationen, da det kommer helt an på din bil. Heldigvis findes der en portal, hvor du kan indtaste oplysninger om din bil og på den måde blive klogere på, hvad det vil koste at få Apple CarPlay i din bil.

På den måde kan du allerede i dag komme et skridt tættere på at kunne få maksimalt ud af køreoplevelsen.

More articles