Få terapi hos din lokale psykoterapeut på Frederiksberg

05 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du mistet dit livsmod og dit lyse syn på tilværelsen? Så kan du muligvis have glæde af besøg hos en psykoterapeut.

Hvordan kan en psykoterapeut hjælpe mig?

En psykoterapeut er en fagperson som er særligt uddannet til at yde terapeutisk hjælp til mennesker som har det svært. Uanset om du oplever stor sorg på grund af eksempelvis dødsfald eller skilsmisse, eller om du gennemgår en eksistentiel livskrise med alt hvad en sådan indebærer, kan en dygtig psykoterapeut fungere som både vejleder og sparring partner som kan hjælpe dig med at komme helskindet igennem sorgen eller krisen.

Gennem samtaler med en psykoterapeut kan du opnå en dybere indsigt i de dynamikker der styrer dit liv samt en højere erkendelse af din evne til selv at kontrollere disse. Og så kan du blive langt bedre til at mestre din tilværelse.

Hvor finder jeg den bedste psykoterapeut på Frederiksberg?

Er du bosiddende i København, på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du med fordel benytte Camilla Wisøfeldt som din psykoterapeut.

Hos Camilla Wisøfeldt kan du forvente en kompetent og professionel behandling fra en erfaren psykoterapeut som igennem mange år har beskæftiget sig med at hjælpe mennesker med ondt i livet. Camilla Wisøfeldt har lang tids erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – behandling af blandet andet angst, depression, lavt selvværd og stress relaterede mentale dårligdomme.

Du vil altid hos Camilla Wisøfeldt opleve kompetent personlig sparring med respekt for dine grænser og med udgangspunkt i din unikke livs situation. Camilla Wisøfeldt er lydhør og intuitiv i sit arbejde, og du vil aldrig opleve fordømmelse eller forklejnelse af dine problemer og tematikker hos Camilla Wisøfeldt. Og så behøver du ikke at have nogen henvisning fra din læge for at kunne booke en tid til psykoterapi hos Camilla Wisøfeldt.

Læs mere, og kontakt klinikken direkte, på camillaw.dk

More articles