Tre julegaver til mænd der involverer alkohol

21 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du skal give en julegave til en mand, der godt kan lide alkohol, er det ofte en meget taknemmelig opgave. Du kan jo bare købe hans yndlingsmærke af for eksempel gin, whisky eller øl. Så er du sikker på, at det bliver drukket og værdsat i hvert fald. 

Hvis du gerne vil have, at der er lidt mere til gaven end bare en flaske, kan du læse med her. Vi er blevet inspireret af hjemmesiden genialegaver.dk til denne artikel med tre forslag til gaver, der involverer alkohol. Genialegaver.dk er en stor side, hvor du kan læse guider til en række forskellige former for gaver. Det er derfor oplagt for dig, at du læser dem, næste gang du er i tvivl om, hvad du skal give i gave. Se mere på https://www.genialegaver.dk/julegave-til-ham/ 

1. Personlig øltønde og glas 

Er det en, der er vild med øl, som du skal give en gave, kan en oplagt gave være en personlig øltønde med glas til. Der kan du købe en øltønde med et tryk på, som du vælger. En oplagt mulighed er selvfølgelig mandens navn. 

2. Whisky dekanter formet som AK47 

Drikker modtageren af gaven whisky, har han selvfølgelig brug for en whisky dekanter. Hvis han er lidt af en drengerøv, er det jo oplagt, at den er formet som en AK47. Den ser både sej ud at have stående og så kan den klare jobbet med at dekantere whiskyen perfekt. 

3. Kølebrønd til haven 

En anden oplagt gave til en, der er vild med øl er, at du giver ham en kølebrønd til haven. Det er et rør, der bliver gravet ned i græsplænen eller et bed. I røret er et stativ, som du kan trække op. Det har nogle hylder, hvor du kan stille øl på. Øllet bliver holdt koldt af kulden fra jorden. Altså en form for minikøleskab i haven. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Flere Nyheder

23 september 2020