Spar penge med det bedste samlelån

08 juni 2021 Lotte Hindsberg

Har du flere små lån fordelt rundt omkring. Måske et i banken og flere kvik- eller microlån, kan du med fordel overveje om du ikke skal samle dem til et stort lån i stedet. Ofte er der penge at spare i renter og gebyrer ved at have et stort lån i stedet for flere små. Du kan finde de bedste samlelån på en af de mange sammenligningssider der er på internettet. 

En samlingsside vil på baggrund af få oplysninger, som du indtaster komme med mindst tre forslag til, hvor du kan låne penge. Efterfølgende kan du i ro og mag kigge de forskellige lån igennem og vælge det bedste. Du kan også vælge at bede om flere muligheder. Det tager kun få minutter at ansøge, så at bruge et par ekstra minutter er tid der er givet godt ud, især hvis du i sidste ende får et bedre lån.

Husk at forhandle

Mange mennesker glemmer at en bank er en forretning på lige fod med alle andre. Det betyder at et tilbud altid er til forhandling. Forudsat at du selvfølgelig har noget at forhandle med. 

Det har du i forbindelse med et samlelån. Prøv derfor om det ikke er muligt at få bedre betingelser end dem du allerede er blevet tilbudt. Det er ikke sikkert at det lykkes, men det er bestemt værd at prøve og selv små forbedringer har betydning for, hvor meget du i sidste ende ender med at afdrage på dit lån. 

Når du ansøger om et online lån skal du have et NemID, for ellers kan du ikke underskrive en låneansøgning og du skal have en aktiv mailadresse. Den skal banken bruge for at kunne sende dig et tilbud. Til sidst skal du være over 18 år og myndig og have bopæl i Danmark, hvilke vil sige at du skal have en dansk folkeregisteradresse.

Flere Nyheder

23 september 2020