Forskellige typer af misbrug

03 februar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Mange mennesker bøvler hver dag med et misbrug. Det kan være svært for mange at se, at de faktisk har et problem. De får en rus, når de indtager eller gør de bestemte ting. Derfor kan det også være svært for misbrugere at erkende, at de har brug for behandling.

Nogle former for misbrug er meget skadelige for kroppen, mens andre kan være skadelige på andre måder. Vi har lavet en liste med tre typer af misbrug, som du kan læse mere om herunder. 

Misbrugscenter

Stoffer

Mange mennesker går og bøvler med et stofmisbrug. Det er især de hårde stoffer, der kan være yderst afhængighedsskabende, men også de mest skadelige for kroppen. Mange hårde stoffer kan slå ihjel første gang man indtager dem, og mange dør hvert år af overdosis af de forskellige stoffer. 

Shopping

Det kan virke lidt skørt, men man kan faktisk godt være afhængig af at bruge penge. Det kan virke som en god ide, at købe den dyre jakke man ser i butiksvinduet, men når man så kommer hjem, så kan det give dårlig samvittighed. Dette kender de fleste til, men hvis du så bliver ved med at gentage denne proces, så kan der være tale om et misbrug.

Hvis man bliver ved med at købe ting, som man ikke har brug for, så kan det være at man skal overveje at gøre noget ved det. 

Alkohol

En af de mest hyppige misbrug, er alkohol misbrug. Det kan være hyggeligt at tage et par genstande i ny og næ, men når det bliver til hverdag, og man nærmest ikke har lyst til andet, så kan der være tale om et misbrug. Alkohol er også meget skadeligt for kroppen, især i store mængder. 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan de forskellige typer af misbrug behandles, så kan du klikke ind på og https://behandlingscenter-stien.dk læse mere. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

Flere Nyheder

23 september 2020