Få hjælp til dine Manitou maskiner i Jylland

29 juli 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp til din Manitou lift? Så læs med her.

Hvem er Sabro Lift Teknik ApS?

Sabro Lift Teknik ApS er din leverandør af lift service. Hos Sabro Lift Teknik ApS finder du et dygtige medarbejdere som kan hjælpe dig med at reparere eller servicere dine maskiner.

Sabro Lift Teknik ApS har valgt at specialisere sig inden for reparation og servicering af lifte fra producenten Manitou. Manitou lifte har ry for at være særligt stabile og for at kunne tilpasses enhver situation og arbejdsopgave.

Uanset om du skal have monteret en altan, repareret dit tag eller dine vinduer i flere etagers højde, eller måske have opsat belysning eller dekoration i anledning af julen kan du hos Manitou finde bomlifte, søjlelifte, teleskop læssere, sakselifte, gaffeltrucks og mange andre nyttige redskaber som anvendes til disse og lignende opgaver. Og har du brug for hjælp i forbindelse med reparation eller service eftersyn af dine Manitou maskiner kan du således få den bedste hjælp hos Sabro Lift Teknik ApS.

Få hjælp til Manitou i Østjylland hos Sabro Lift Teknik ApS

Sabro Lift Teknik ApS tæller udelukkende dygtige og kompetente medarbejdere som står klar til at hjælpe dig med dine Manitou lifte og andre redskaber fra det populære brand.

Uanset om din lift har fået en skade på mekanikken, for eksempel aksler, løftearme eller lignende, eller om det er det hydrauliske system den er gal med, kan Sabro Lift Teknik ApS hjælpe dig.

Sabro Lift Teknik ApS har mere end tyve års erfaring inden for servicering og reparation af Manitou maskinel og kender således til alle de problemer som kan opstå i forbindelse hermed. Sabro Lift Teknik ApS kender desuden alle modeller og typer af Manitou maskiner og kan hurtigt identificere problemet.

Du kan læse mere om Sabro Lift Teknik ApS på hjemmesiden sabrolift.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Flere Nyheder

23 september 2020