Bliv klogere på hvordan man prissætter en gulvafslibning

17 juli 2019 Kamilla Tolnø
image

Hvis ens gamle trægulve har set bedre dage, kan det være det værd at investere i en professionel gulvafslibning. Når man sliber trægulve, fjerner man nemlig det øverste slidte og ”døde” lag. På den måde kommer man ned til det friske og rene træ under overfladen, som ser ud som nyt. En gulvafslibning giver derfor et gulv, der ser ud som nyt, men til en langt mindre pris end et helt nyt gulv. Men hvad koster en gulvafslibning egentlig? Det kan være svært at give et fast svar på, og det er der flere årsager til. Det afhænger nemlig af en række forskellige faktorer, som kan variere alt efter den enkelte opgave.

Sådan prissættes en gulvbehandling

Hvad en gulvafslibning koster, er naturligvis afhængigt af typen af gulv samt gulvets areal. Der kan også være andre afgørende faktorer, fx hvor meget der skal slibes af. Inden man bestiller en gulvafslibning, bør man også tænke over, om det ville give bedre mening at afhøvle gulvet frem for at slibe det. En gulvafhøvling er dyrere, men til gengæld får man et bedre resultat, hvis gulvet er meget medtaget. Læs blogindlæg om netop prissætning af gulvafslibning og gulvafhøvling, inden du tager kontakt til et gulvfirma. Det giver dig en bedre idé om, hvad du kan forvente.

Skab nyt liv i hjemmet

Næsten uanset prisen på en gulvafslibning eller –afhøvling er det en investering, som du vil sætte pris på. Der vil nemlig være en synlig forskel på gulvet, som vil se ud som nyt. Afhængigt af hvilken efterbehandling man vælger, kan man også ændre farven eller tonen på gulvets farve. På den måde kan man skabe helt nyt liv i hjemmet, uden at det behøver koste lige så meget, som et helt nyt gulv ville. Samtidig er gulvbehandlinger også noget, der er med til at forøge værdien på dit hjem.

Flere Nyheder

23 september 2020