Vi kan klare valsning af rør såvel som profilvalsning

Er du interesseret i at høre noget om rør, som f.eks. udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Profilvalsning & bukning af rør vinder i disse år som et fordelagtigt alternativ inden for rørbearbejdning til traditionelle svejsede løsninger. Med bukning af rør er det dog ikke kun muligt at mindske omkostningerne til køb af rørløsninger. Såfremt I gør brug af rørbukninger i virksomheden, kan det ofte lade sig gøre at sikre jer en behovsspecifik rørløsning med et flottere resultat. Samtidig er rør, der er bukkede nemmere at vedligeholde og har en lavere vægt. Ifald du og din virksomhed udvælger os som jeres primære leverandør af bukning af rør, fx udstødningsrør, og anden rørbearbejdning, er I garanterede, at alle jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver fremstillet med henblik på at tilfredsstille ethvert tænkeligt behov i jeres virksomhed uanset branche. Som firma råder vi nemlig ikke blot over nogle af landets bedste specialister i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores in-house værksted, fremstiller vi tilmed størstedelen af det solide bukkeværktøj og de individuelt tilrettede bukkematricer, som vi anvender.

Af den årsag kan vi imødekomme ethvert behov i jeres virksomhed. Inden vores rørspecialister indleder den egentlige rørbukning, udfører vi et individuelt fixtur efter en særlig protype. Prototypen udføres endvidere ud fra en model eller en tegning, som vores specialister får fra jeres firma eller selv fremstiller i svejsebøjninger. Bagefter sker den pågældende rørbearbejdning og bukning samt efterfølgende bukninger ved hjælp af fixturet. Derfor kan vores specialister fremstille bukkede rør, der svarer til jeres virksomheds behov og ønsker. Ud over rørbukning samt udførsel af bukkeværktøj og bukkematricer, udfører vi tillige forskellige former for valsning af rør samt alle former for profilvalsning. Alle vores ydelser udfører vi til attraktive priser for seriestørrelser på kun fem styks. Ud over profilvalsning tilbyder vi en efterbehandling, som matcher jeres behov, samtidig med at vi udfører rørbukning i både små og store radier. Vores mangesidige ekspertise bevirker, at vores eksperter i dag laver opgaver for adskillige kunder i mange forskellige arbejdsområder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>