Undertegnedes allerførste skriv omkring gas cylinder, gummilister/træ lister og stropper

Stropper sammenkæder jeg med mit nye tøj, lister forbinder jeg med dét jeg gerne vil huske men gas cylinder og gummilister fatter jeg hat af. Storebroderen skal jobbe gas cylinder, lister, stropper og gummilister. antager, så kender jeg ikk en dut til gummilister, gas cylinder, stroppe & lister. Og dog … gummilister sammenkobler jeg med at lister i eksempelvis badet. Og stropper kan eksempelvis hænge i nakken på min jakke, så jeg kan hænge den op eller sidde i citybussen som vi ka’ holde i. Hverdagsting, du ved.

Snak om stropper, lister, gas cylinder og gummilister som arbejdsfelt er uvant for undertegnede. Storebror & jeg sludrer tit jobrelateret, så undertegnede ser frem til, hvad Bo kommer til at forklare omkring gummilister, stropper, gas cylinder og lister de næste måneder.

Min knowledge nu og her:: Stropper af gummi tror jeg kan benyttes til lastbiler, presenninger og trailere. Gas cylinder kan både anvendes til drivhuse, køkkenlåger og kontorstole, forklarer broren. Jeg har vidst ik helt opfattet hvad en gas cylinder fungerer på nær at dutte som måske en fjeder. Godt det ikke er mit arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.