Tanker vedr. busrejser/bustransport og grupperejser med tog eller busstransport

Jeg har i et stykke tid kendt en ven, som at der har job som busfører ved grupperejser (http://www.nyborg-rejser.dk/grupper/)/busudflugter med koncertbus - http://www.nyborg-rejser.dk/koncertbussen/, . Det var fra ham buschaufføren at jeg opdagede, at der er en del at spare hvis vi sammensætter grupperejser med bustransport, de dage hvor jeg og vennerne vil til en fælles koncert. Vennerne og jeg er ikke til at splitte os op i diverse biler eller finde bekostelige pladser i togethvor vi generelt ik får sæder nær hinanden. Så fremover vælger vi altid busudflugter/grupperejser med bustransport hvor vi sidder godt i en behagelig koncertbus. De omtalte busrejser - http://www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser/, med kørsel i koncertbus kører lige til musikstedet og kører alle os venner hjem igen. Når di vælger busrejser behøver vennerne og jeg ik at tænke på taxa, at komme frem til musikstedet, eller hvad tid det sidste tog hjem igen kører.

Blandt mine klassekammerater er vi vilde med at være til musikoplevelser. Ofte er vi en otte til ti stykker, der foretrækker at følges ad til de samme arrangementer. Og idet vi er ganske mange, så er grupperejser/busrejser med samlende bustransport/busudflugter i et styk koncertbus helt ærligt det bedste valg. Mange af jer har nok kørt med busudflugter eller busrejser mellem eksempelvis Århus og Kbh. Men en del har givetvis ik gået efter en koncertbus, når de mangler grupperejser bustransport.

Såfremt du mangler bustransport, busudflugter eller grupperejser må jeg absolut råde dig til at vælge billet på en koncertbus. Tonen er rigtig kåd. Prøv at forestille dig at køre sammen med nogen, der alle og enhver kører til den samme musikkoncert. Når du er i en koncertbus hjem fra koncert har alle de andre været til den samme oplevelse som dig. Så er der noget at snakke om – også såfremt du er afsted uden vennerne på busudflugter. Og hvis I vil på grupperejser er en koncertbus optimal, for vennerne og dig har mulighed for at placere jer i samme del af bussen, når I alle kommer til opsamlingsstedet i god tid til den aktuelle bustransport.

Tjek linket ud, såfremt dig eller dine venner organiserer busrejser, grupperejser eller behov for busudflugter eller bustransport i en behagelig og bekvem koncertbus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.