Slip for flere regninger ved investering i et pillefyr

Det føltes umuligt at finde et sted, der egentlig indeholdt tilfredsstillende hjælp, mens jeg agtede at installere et pillefyr. På grund af, at de jo gerne vil tjene penge selv og således som hovedregel ej vil berige dig med neutrale forslag, bliver den mest pålidelige mulighed ikke altid at spørge en sælger.

Privatpersoner, som selv bruger pillefyr & derfor kender til alle kriser & glædeligheder, er det nok det bedste valg at spørge. Den ting, der fangede mig mest omkring et pillefyr, syntes at være, om man rent faktisk har mulighed for at spare udgifter. I dette tilfælde blev der ganske vist slet ingen tvivl – i forhold til olie forbliver piller meget mindre dyrt. I sammenligning med solcelleanlæg & jordvarme tjener du nemt slanter i samme størrelse som din udgift til installationen, så investeringen hurtigt bliver tjent ind.

Med hensyn til bæredygtighed & forurening, så er anvendelse af piller af træ, der produceres af levnede træspåner fra træværker, mere miljø-neutralt end olie, og et pillefyr er mindre forurenende end et oliefyr. Her bliver naturligvis en smule flere behov til vedligeholdelse med et pillefyr sammenlignet med elektrisk varme eller gasvarme. Det kan faktisk anses som muskelkrævende eller svinende slæb, da man selv skal fylde piller på. Pillefyret skal tilmed renses for forbrændingsaffald samt vaskes regelmæssigt.

At lidt sved på panden skal opveje en besparelse på mange tusinde kr. pr. år, føler flertallet dog ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>