Skal dine lagervarer flyttes med træemballage eller plastpaller?

Når det kommer til fragtindustrien, går det primært ud på at gøre transporteringsvilkårene så gode som overhovedet muligt, så arbejdet glider så enkelt og på samme tid bliver lavet på så lidt tid som overhovedet muligt. Det er også derfor, at det er ekstremt betydningsfuldt at købe de perfekte paller, eftersom palletyperne råder over uens fortrin.

Det her indlæg ser både på plastpaller og træemballage såsom europaller. Hvad for en form for palle, som er mest velegnet, afhænger nemlig af varerne og transportmåden.

Den åbenlyse gode ved træemballage er, at miljøet drager fordel af europaller. Europallerne er nemlig yderst dyrebare som genbrugspaller, eftersom de kan genbruges på adskillige fragter, uden at kvaliteten sænkes. Tilmed kommer desuden, at varetransport vha. træemballage kan reducere udledningen af kuldioxid forbundet med varefragt med helt op til tredive procent.

Derimod forhandles plastpaller som regel som engangspaller af den årsag, at de ej er lige så robuste som europallerne. De er på den anden side væsentligt lettere, og de er derfor et fremragende valg til flytning med fx fly, fordi der her er begrænsninger på den tilladte samlede vægt. De besidder samtidig den styrke, at plastpaller i modsætning til træemballage ej ændres af vejrguderne, fordi det betyder, at de bevarer den samme vægt og massefylde, lige meget hvorvidt der er regnvejr eller sol.

Du er heller ej nødt til at gå på kompromis med naturvenlighed, alene pga., at du bedst kan lide plastpaller. Plastpaller består nemlig af sprøjtestøbt plast, som er hundrede procent genbrugeligt. Er det europaller eller plastpaller, der egner sig bedst til dit præcise dit fragtbehov? Dét må være helt og aldeles afhængigt af dig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.