Rekruttering Herning – har du overvejet at vælge et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Herning

”Hos Pape Industriudvikling A/S har vi mange gange benyttet et professionelt vikarbureau til rekruttering Herning. Vi får en grundig og effektiv sparring, der er tidsbesparende og sikrer virksomheden den den mest kvalificerede ansatte. Vi bidrager med vores behov, og så finder rekrutteringsbureauet de beste kandidater, som vi så fælles hilser på og vurderer. Vi slipper for at skulle læse 500 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at definere og ansætte den rette kandidat. Bureauet fikser ganske enkelt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro

”KRIP Arkitekter er en tegnestue i vkst, og de sidste 3 år er vi vokset fra 9 til over 25 ansatte. Af den årsag har vi haft behov for de mest kompetente ansatte, så vi kunne følge med alle de mange byggerier. Jeg kan bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Bureauet kan desuden hjælpe, hvis du ønsker vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Horsens

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret vores virksomhed kvalificerede kandidater at vælge mellem, kompetent rådgivning, forretningsudvikling og sparring og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Horsens” og fandt frem til firmaet.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du jobsøgende og trænger til kompetencer på CV-et? Så må du overveje at finde et arbejde ved at melde dig til et vikarbureau. Der kan du både finde vikarjobs og prøve dig selv i forskellige ikke så lange ansættelser – eller finde det trygge, faste job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.