Reducer demyelinisering med en gavnlig behandling mod multipel eller dissemineret sclerose

Du har sikkert adskillige spørgsmål, som fylder meget i dine tanker, hvis din praktiserende læge lige har orienteret dig om en diagnose med dissemineret eller multipel sclerose {www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose.php} {www.sclerosebehandling.nu/information/multipel-sclerose.php}. Dit har immunsystem nemlig ikke evnen til at kende forskel på dine egne celler og fremmedlegemer, såfremt du lider af multipel sclerose såvel som en anden autoimmun sygdom. Som følge deraf opstår der en såkaldt demyelinisering, hvor nervecellernes beskyttende lag destrueres, da dit immunsystem angriber kroppens celler.

Noget af det mest essentielle for dig som sclerose patient er, at du så hurtigt som muligt starter på en behandlingsform, der matcher netop den type sclerose, du som patient har, og særligt det reelle omfang, som den autoimmune sygdom har. Et skræddersyet behandlingsprogram kombineret med en tidlig indsats sikrer dig nemlig optimale forudsætninger for, at du kan få et længere liv med en forbedret livskvalitet. Den anerkendte interferon behandling er i den forbindelse et af de oftest anvendte behandlingsprogrammer.

Fordelene ved at begynde i en Rebif interferon behandling lige efter at du har fået stillet en multipel sclerose diagnose er, at interferon reducerer sygdommens fremmarch betydeligt. Du kan dermed med en interferon behandling formindske omfanget af attacks foruden forstørre hvor lang tid, som der er mellem dine attakker. Som følge deraf sikrer du din krop og dit immunsystem chancen for at formindske omfanget af den destruktive demyelinisering samtidig med, at du sørger for den nødvendige ro til at restituere ovenpå udbruddet.

Har du spørgsmål til, hvordan Rebif gør det muligt at mindske effekten af sclerose? For det første bør du søge informationer om din sygdom hos din praktiserende læge. Du kan også finde masser af god information om hvordan du sikrer en længst mulig levetid på trods af at du har en autoimmun sygdom, og hvorfor interferon behandling med Rebif er så effektfuldt mod demyelinisering, hvis du kigger på internettet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.