Råd til markiser og gardiner til hjemmet

Er tantes brugte, paisley gardiner, statiske samt grimme på grund af en menneskealders tobaksrøg, og så gevaldige og tykke, at de skærmede for store dele af lysindfaldet fra haven, præcis som mig det, du tit affilierer med betegnelsen gardiner?

Da jeg flyttede til en ny lejlighed , da jeg flyttede hjemmefra, kan du godt forestille dig, at det nærmest ikke var gardiner, som tog plads i mine tanker. Jeg fandt ganske vist ret nemt ud af, at diverse afskygning af afskærmning må være en mulighed. Netop fordi man vil blokere for for meget lys ind i soveværelset, og desuden for at skærme for folks nysgerrige øjekast. Næ nej – når solen bager, skal der gardiner til, desuden hvorfor ikke en markise også, så terrassen kan udholdes. Heldigvis er store og umulige gardiner svært at finde. Der fås ubegrænsede mængder af divergerende slags gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & desuden gardiner, der CO2-besparende formindsker dit varmeudslip.

Der er ganske vist lige utrolig meget, der må tages højde for, før man skal vælge sine gardiner.Hvilken del af boligen samt slags vindue/dør, er der tale om? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Er der idéer til betjeningen? Farver & billeder?Også med hensyn til markiser, som desuden findes i et fantastisk udvalg. De findes som undvigelse fra solen, blokering af vind, tildækning og overdækning.

Hvad enten der er tale om markiser eller gardiner, er det letteste faktisk at få besøg af en gardinforhandler, så vil du være i sikkerhed mht., at du ender med gardiner samt markiser, der er speciallavede til dig, samt bedst opnår dine behov.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>