Motiver din artikel gennem fænomenale fotos fra spændende billedjournalist

Søger du et foto bureau, som magter at skabe pressefotograf billeder, som der er unikke? Vi har i løbet af tyve år raffineret + finpudset en særegen fotografisk stil. Stilen er karakteriseret ved symptomatiske karaktertræk fra billedjournalistikken plus et friskt pust, som gør, at vores billeder hver gang klarer positivt at komme bag på kunden og virkeliggøre deres særlige historier. Vi frembringer således pressefotos med fylde og autoritet.

Arbejd sammen med en fotograf i Århus med milevid kompetence

Med en baggrund som fotojournalist og fotograf i Århus er vores fotografiske stil hovedsageligt journalistisk. I gennem 20 år har vi faktisk forøget vores opgaveportefølje, hvorfor vi i dag dertil er leverandør af fotos til en bred vifte af informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som fotografer i Århus afleverer vi dermed fotos til en bred vifte helt fra medlemsblade plus månedsblade til pjecer og online.

En dygtig freelancefotograf og en kompetent pressefotograf, som putter dine tarv i midten

Såfremt du har en fotojournalist fra os, er det din chance for en smidig samarbejdsmakker, som opfylder dine behov og ønsker. Alt afhængigt af hvilke nogle slags fotografier, du har brug for, opererer vi hver gang i de locations, der vil forårsage et udsøgt billede. Af denne grund løser vores pressefotografer både fotoudfordringer i vores eget fotostudie samt on location over hele det danske land eller egentlig i det øvrige af verdens mangfoldighed. Den ikoniske linje er hovedsageligt reporterende hos vores gode pressefotografer. Desuden præsenterer vi informative fotos og pressebilleder til kommunikationsopgaver. En typisk opgave kan indbefatte alt fra billeder til kundeblade og brochurer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>