Mit ønske er at komme til Gudenåens Camping endnu en gang

Jeg håber, at andre mennesker kan støtte mig når et gælder om at finde guldkorn om Gudenåens Camping. Idet det er aktuelt for min mand og jeg i år efter adskillige årtiers afbrud. Jeg mindes umiskendeligt det daværende Gudenåens Camping, men altså – det er rigtig mange leveår siden dengang, jeg tilbragte en sommer der. I min barndom og ungdom var mine forældre, søskende og jeg på en fantastisk tur til Gudenåens Camping i sommerferien hvert år. Siden hen var jeg ydermere på camping med min skoleklasse. Fællesnævneren for samtlige af camping-turene er de utallige fantastiske minder om en tur fyldt med godt fællesskab såvel som store udfordringer i den idylliske natur ved Randers. Fra de talrige timer på vores hyggelige Gudenåens Camping og de hygsomme aftener og nætter i teltene på bredden klods op ad Gudenåen. Jeg kan ydermere til stadighed erindre den fantastiske fornemmelse, dengang jeg første gang fik lov til selv at bruge en sommerferie på Gudenåens Camping.

Men faktisk må jeg sige, at det unægtelig er ret lang tid siden, at jeg sidste gang var af sted på camping Gudenåens bredder hos Gudenåens Camping. Siden da har jeg fået en en pædagoguddannelse såvel som et arbejde og ikke mindst en sød mand. For to år siden fik vi også vores første datter, som nu i virkeligheden er så stor, at jeg for noget tid siden startede med at tænke over, om tiden var inde til tage min familie med af sted på kanotur langs Gudenåen. I sidste weekend traf vi den endelige beslutning over et glas vin med min kæreste sidst på aftenen. Det bevirker, at jagten pt. er gået ind på et sted med familietilbud på Gudenåens Camping. Alternativt tror jeg, at et camping- og kanoudlejningssted tæt ved Randers kunne være en oplagt mulighed. Det, jeg efterspørger, er derfor, om der eventuelt er en anden camping-entusiast her, som har kendskab til Gudendåens Camping her i 2011 eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen med høj sikkerhed eller måske udlejning af kajakker og kanoer tæt på Gudenåens Camping? Det skal også meget gerne være en udlejningsvirksomhed, der kan give et tilbud på en kanotur på Gudenåen der er tilpasset de behov, som en børnefamilie har. Kan du give et tip om, hvor mig og min mand kan finde det mest attraktive tilbud på kajak- og kanoudlejning + camping v Gudenåen i nærheden af Randers samt Gudenåen, så skriv i kommentarfeltet her på bloggen, så jeg kan samle dugfriske ferieminder fra Gudenåens Camping sammen med min egen familie. Dermed vil jeg være helt vildt glad, takker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>