Min far er ulykkeligvis død, så vi skal oprydde dødsboet

Desværre sov min far ind for nogle uger siden. Far var blevet rigtig afkræftet, så jeg havde jo i tankerne, at han sandsynligvis ikke havde lang tid tilbage at leve i. Han blev femoghalvfems år. Alligevel blev jeg rigtig trist, og jeg føler et stort savn til ham. Lørdag så skal vi tømme hans dødsbo.

Forskellige følelser har jeg vel, når jeg skal udrydde fars dødsbo. Jeg vil komme til at mindes en masse fantastiske stunder, men modsat er jeg også bekymret over, at jeg bliver ramt af endnu større sorg, end den jeg går rundt med nu, når jeg er til stede i fars dødsbo. Min søster og jeg har snakket ret meget sammen omkring dette på det sidste, og vi har det tilsyneladende på samme måde.

Far og mor blev skilt, da jeg var fyldt syv år . Jeg levede sammen med min mor, men jeg kom ofte på besøg hos far, og det var det bedste i verden! Han var fortrinlig til at lege sammen med mig, og det var oftest skjul, vi legede. Jeg er ganske begejstret for fars bolig, så det virker underligt, at det så blot er et dødsbo, der skal udryddes. Jeg snakkede med min familie forleden dag og spurgte, om jeg evt. kunne fritages for at komme op i fars dødsbo, men de mente, at de syntes, det var bedst, hvis jeg ville tage med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>